Aanmelden en lid worden

Cellulaire geneeskunde

Health Professionals for Cellular Medicine (HPCM) is een internationaal samenwerkingsverband van artsen, natuurgeneeskundigen en andere praktiserende dienstverleners in de gezondheidszorg.

Dit samenwerkingsverband stelt zich als doel wetenschappelijk onderbouwde natuurgeneeswijzen – vooral op het gebied van microvoedingsstoffen – te implementeren in de medische praktijk en op die manier bij te dragen aan preventie-georiënteerde gezondheidszorg.

Wie kan lid worden

Alle praktiserende gezondheidswerkers met een erkend diploma of registratie (BIG of KP) kunnen lid worden van HPCM. Daarom is bij aanmelding tevens een kopie van het relevante diploma of een registratienummer noodzakelijk. Zonder een dergelijk bewijs is lidmaatschap niet mogelijk.

HPCM is een internationaal samenwerkingsverband voor alle health professionals uit de hele wereld.

Wat betekent een HPCM lidmaatschap

Met uw lidmaatschap van HPCM geeft u aan, dat u bereid bent uw kennis op het gebied van wetenschappelijk onderbouwde natuurgeneeswijzen, vooral op het gebied van microvoedingsstoffen, verder
te ontwikkelen en deze kennis beschikbaar te stellen aan uw patiënten. Dit houdt ook de bereidheid in, om patiënten die contact met u opnemen te adviseren, en ze van gerichte adviezen en aanbevelingen over cellulaire voedingsstoffen te voorzien.

Een HPCM lidmaatschap vereist basiskennis van cellulaire geneeskunde en wetenschappelijk onderzoek met microvoedingsstoffen. Van de leden van HPCM wordt verwacht dat ze hun kennis op dit gebied verder ontwikkelen., uitgaande van de op dat moment geldende actuele richtlijnen.

Wat zijn de voordelen van een HPCM lidmaatschap

 

    1. Voor therapeuten bestemde informatie over actueel onderzoek met microvoedingsstoffen.
    2. Als lid van HPCM ontvangt u regelmatig actuele informatie over nieuwe ontdekkingen op het gebied van microvoedingsstoffenonderzoek. Die informatie bevat zowel resultaten van weefselonderzoek, als ook van klinische en epidemiologische studies. U zult ook achtergrondinformatie en inzichten van de meest vooraanstaande onderzoeksinstituten op het gebied van cellulaire geneeskunde en microvoedingsstoffenonderzoek ontvangen, zoals het Dr. Rath Research Institute for Cellular Medicine in Californië, een van de meest toonaangevende instituten op dit gebied binnen de geneeskunde.

Therapeutenkorting op cellulair geneeskundige formules

Als lid van de HPCM kunt u cellulaire voedingsstoffen-producten bestellen met therapeutenkorting.

Voor meer informatie daarover kunt u contact opnemen met CelXpert, de leverancier van die producten voor de Nederlandstalige Benelux: 0031-45 404 27 39 of stuur een mail naar info@celxpert.nl

Op www.hpcm.org krijgt u als geregistreerd lid, na inloggen met uw persoonlijke code, toegang tot specifieke informatie voor therapeuten.