HPCM – Beveiligde Omgeving

Deze sectie is speciaal ontworpen voor therapeuten die werken met cellulaire geneeskunde. U vindt hier actuele, wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen voor de behandeling van diverse aandoeningen.

Onze missie is om u te voorzien van de nieuwste kennis en educatieprogramma’s, zodat u uw patiënten de best mogelijke zorg kunt bieden. Ontdek hoe optimale voeding en celgezondheid kunnen bijdragen aan een natuurlijke benadering van gezondheid.

Informatie voor patienten

De educatieprogramma’s van Dr. Rath zijn bedoeld om patiënten te informeren over de nieuwste wetenschappelijke bevindingen met betrekking tot virale infecties. Onze programma’s bieden inzicht in hoe een gezonde levensstijl en optimale voeding de weerstand tegen virussen kunnen versterken. Deze informatie kunt u delen met uw patiënten.

Dr. Rath Educatie – Patienten – Virale infecties

Informatie voor therapeuten

Voor therapeuten bieden wij gespecialiseerde informatie en richtlijnen voor de behandeling en ondersteuning van patiënten met virale infecties. Hieronder vindt u een presentatie in PDF-formaat en een audiobestand dat de presentatie aanvult met extra informatie.